Ingedetec

Constituïda en 2005, INGEDETEC és una empresa en plena expansió internacional que desenvolupa projectes per als sectors de l'automoció, ferroviari i aeronàutic. Implementem solucions tecnològiques per als nostres clients, empreses capdavanteres al mercat internacional. Som una enginyeria estratègica en la indústria de l'automoció i especialistes en el desenvolupament de sistemes elèctrics, parachocs, il·luminació i acabats interiors. INGEDETEC té en plantilla a mes 100 treballadors en continu creixement sostenible, amb seu central a Barcelona (Martorell) i compte actualment amb un altre centre en Ingolstadt (Alemanya).

Serveis que ofereix

Implementem la ITKsuite, un conjunt de plataformes softwares amb l’objectiu d’oferir a la indústria la transformació de les plantes productives a Fàbriques 4.0, modernitzant les factories mitjançant processos més eficients i per tant millorar la productivitat i flexibilitat de les plantes. Per a això, fem ús de les tecnologies més avançades referent a l’obtenció i processament de dades: IoT, Big Data, Cloud…

ACTIVITATS I INTERÉS EN L'INDUSTRIA 4.0

A INGEDETEC dissenyem i implementem solucions innovadores sota criteris d’eficiència per a l’excel·lència en les operacions i processos, basant-nos en metodologies com Lean Manufacturing i amb un alt suport en les mes avançades tecnologies informàtiques de la INDUSTRIA 4.0.

 

Informació de contacte

Persona de contacte: Toni Laserna
Telèfon: (+34 ) 93 776 92 00
Adreça: Calle Juan de la Cierva 2, Martorell (08070)
Correu electrònic: toni.laserna@ingedetec.com

http://ingedetec.com/es/