HPCNow!

HPCNow! proveeix als seus clients de les solucions i tecnologies necessàries per afrontar els problemes més complexos en l’àmbit del càlcul d’altes prestacions (High Performance Computing, HPC). L'empresa té experts en diversos camps, capaços de proveir serveis de múltiples àrees com el disseny de clústers, l’administració de supercomputadors o el suport a l’usuari.

Serveis que ofereix

A HPCNow! oferim un ampli conjunt de serveis aplicable a tots els nostres àmbits d’actuació, que ocupen la consultoria, la instal·lació i administració de sistemes, l’assistència tècnica i científica, i la formació. Ens desmarquem de la competència oferint el nostre ampli coneixement i experiència en HPC. Dins d’aquest àmbit hem treballat i col·laborat amb múltiples empreses i institucions en sectors molt diversos: farmacèutic, biotecnològic, químic, meteorològic, automoció, aeroespacial, bancari…
La nostra experiència ens permet estendre també la nostra oferta de serveis al àmbit dels sistemes de Big Data. El paradigma Big Data permet tractar volums extraordinàriament grans d’informació de manera ràpida i eficient, característiques que el fan molt atractiu per a les aplicacions denominades HPDA (High Performance Data Analysis). Aquest tipus d’aplicacions marquen la convergència entre els models HPC i Big Data, donat que executen tasques amb un volum de dades i d’una complexitat algorítmica tal que requereixen l’ús de recursos HPC.

Finalment també dissenyem i desenvolupem solucions en el camp de l’emmagatzematge de dades. En aquest sentit, assessorem al client sobre el model més adient (SAN, NAS, DAS) i el sistema de fitxers que més s’ajusta a les seves necessitats. Tenim experiència en sistemes de fitxers paral·lels que permeten obtenir solucions fàcilment escalables, tant en espai com ample de banda i IOPS.

ACTIVITATS I INTERÉS EN L'INDUSTRIA 4.0

 

Informació de contacte

Pere Puigdomènech Thibaut
Teléfon 0034654741865
Adreça C/ Marie Curie 4-18
08042 – Barcelona
pere.puigdomenech@hpcnow.com