Clustermoto

Clustermoto és una agrupació empresarial voluntària, sense ànim de lucre i d'àmbit nacional, que representa a les empreses del sector de la moto d’Espanya i col·labora amb l'Administració Pública Estatal i Autonòmica per incrementar el seu nivell de competitivitat i internacionalització.

Serveis que ofereix

Clustermoto té com a objectiu principal situar la indústria espanyola de la motocicleta (incloent el vehicle lleuger), al món. Sent un referent tecnològic, desenvolupant i fabricant productes de qualitat exportables (indústria de components i d’accessoris).

ACTIVITATS I INTERÉS EN L'INDUSTRIA 4.0

Desenvolupament i fabricació del segment de la Motocicleta d’oci i mobilitat (Offroad, Scooter-baixa cilindrada, Vehicle Elèctric). Internacionalitzant els serveis d’enginyeria (aprofitant el know-how). Potenciant la demanda interna: actualment el 85% de les motos fabricades a Catalunya són per a exportació. D’aquesta manera poder introduir a les empreses del sector de la moto a fer un pas endavant en la Indústria 4.0 a nivell de digitalització en els diferents processos.

Informació de contacte

Persona de contacte: Lorena Prieto Solvas
Telèfon: +34 934146860
Adreça: c/ Sant Elies 29-35, 2º 2ª, escalera B, Barcelona (08006)
Correu electrònic: admin@clustermoto.org

http://clustermoto.org/