CIRCUIT CATALUNYA

El Circuit de Catalunya s’ha erigit com una de les instal·lacions esportives més modernes on cada temporada tenen lloc els principals esdeveniments del motor a escala mundial, entre els quals destaca el Gran Premio de España de F1 i el Gran Premi de Catalunya de MotoGP.

Serveis que ofereix

Però el Circuit de Catalunya no és només una passió per la velocitat, sinó que també ofereix la possibilitat d’organitzar tota mena d’esdeveniments i activitats per a empreses i particulars gràcies a la polivalència d’una infraestructura equipada que ofereix tota mena de serveis i que inclou un restaurant, una sala de premsa amb capacitat per a 450 persones, diversos espais VIP i, fins i tot, un heliport.

ACTIVITATS I INTERÉS EN L'INDUSTRIA 4.0

El Circuit de Barcelona-Catalunya té l’objectiu de posicionar-se com a referent internacional gràcies a la seva capacitat d’innovació i als seu model de gestió. Concentra esforços per convertir-se en el motor econòmic potent de la zona i per exportar la marca i els seus valors arreu del món, contagiant la passió per aquest esport a milers d’aficionats nous.

Informació de contacte

Mas “La Moreneta” –  Montmeló – 8160

Carles Fradera

cfradera@circuitcat.com

935719700

https://www.circuitcat.com/ca/